Szerkesztői ajánló a Háztartás melléklethez: A tökéletlenség egy darabja

Szerkesztői ajánló a Háztartáshoz: A tökéletlenség egy darabja

Kedves Olvasónk! Az év második VasárnapHáztartása egyebek mellett figyelmet fordít a sokak által lenézett, kevéssé elismert tevékenységre, a láthatatlan munkára is.

Gondolták volna, hogy egyes kutatások szerint a háztartásban ledolgozott heti idő hozzávetőlegesen tizenhat órát tesz ki? Az optimistább számítások szerint – a modern eszközöknek köszönhetően – az elvégzendő háztartási feladatok menetideje akár heti négy órával is csökkenthető, így jutunk el a tizenkettőig. Ez azt jelenti, hogy nem telik el olyan nap, hogy legalább egy órát ne szentelnénk a háztartásunknak.

Ahogy a lapfül is jegyzi, az Újragondoló címet adtuk rovatunknak, hiszen ez az a téma, amelyről érdemes vitákba bocsátkozni, eszmét cserélni. Beköszönésem címe nem véletlenül lett A tökéletlenség egy darabja, hiszen ezúttal Japánba, s azon belül is a wabi-szabi világába nyerünk betekintést egy szlovákiai magyar kreatív alkotónk, Bréda Enikő által. A kreativitásnál maradva: Veres kolléga ezúttal a Mutasd a vágódeszkád, megmondom, ki vagy! című írásával kívánja megszólítani Olvasóinkat.

Ezenfelül jelentkeznek menetrendszerű rovataink, hasznos tippjeink és tanácsaink. Mielőtt nekiveselkednénk a háztartási teendőknek, érdemes elmélyedni a VasárnapHáztartásban, hiszen reményeim szerint találnak benne legalább egy olyan hasznos tanácsot, melyet már a következő háztartási tevékenységük során kamatoztatni tudnak.

Récsei Noémi, a melléklet szerkesztője

 

*

 

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most még egyszerűbben megteheti IDE KATTINTVA.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?