Otthoni feltöltődés

kád

A legtöbben azért utaznak el otthonról, hogy kikapcsolódjanak, pihenjenek. A wellnessek kényelmét idén nem igazán tudjuk élvezni, de az otthonunkban is fel tudunk töltődni az alábbi tippek segítségével.

Gyertyafényes fürdő

Készítsünk egy jó habos, illóolajokkal, fürdősóval dúsított habfürdőt. Teamécseseket is tegyünk a kád szélére, és ebben a romantikus félhomályban lazuljunk egy picit. Akár egy pohár bort is vihetünk magunkkal, hogy még tökéletesebb legyen fürdő. Kapcsoljunk halk, relaxáló zenét, és pihenjünk. Arra azért ügyeljünk, hogy ne aludjunk el a fürdővízben, mert az akár tragédiához is vezethet. 

Masszázs

Kérjük meg a párunkat, valamelyik családtagunkat, hogy masszírozzon meg minket. Lehet ez olyan alku, hogy negyedóra masszázsért cserében mi is negyed órán keresztül dögönyözzük őt. Vagy, ha nincs erre igénye, ajánljunk fel helyette mást, amivel neki szerezhetünk örömet.

Friss ágynemű

Készítsük úgy el az ágyunkat, ahogy a szállodákban szokták. Vasaljuk frissen az ágyneműt, a párnákat rázzuk fel. Ezzel az aprósággal olyan hatást fogunk elérni, mintha a hálószobánkból hotelszoba vált volna.

Olvasás

A szabadságuk alatt talán még azok is szoktak olvasni, akiknek egyébként nem a kedvenc időtöltésük. Válasszunk egy jó regényt, olyat, amit nyaralásra vinnénk, és olvassunk a frissen előkészített, hotelszobát idéző ágyunkban.

Filmek

Vezessük be a filmnapokat. Heti kétszer nézzünk meg egy egész estés filmet, így úgy érezhetjük, mintha moziba mennénk. Akinek pedig nem is annyira a mozi, mint inkább a multik hangulata hiányzik, akár kukoricát is pattogtathat hozzá, hogy teljes legyen a mozikomplexum-hatás.

Semmit nem csinálni

Ne csináljunk semmit. Hogy azt hogyan lehet? Legyünk egész nap köntösben, pihenjünk, olvassunk és filmezzünk. Ha lehet, rendeljünk ebédet, hogy még a főzéssel se kelljen foglalkozni. Ha hetente bevezetünk egy ilyen pihenős napot, úgy érezzük majd, hogy eljutottunk üdülni.

A teljes írás a Téli kalauz mellékletben jelent meg!

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacene

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?