A kórházban fekvő Kollárt éjszaka is nők látogatják, a dolgozók forronganak

Boris Kollár

Éles vita alakult ki a lábadozó Boris Kollárt (Sme rodina) látogatók és a kórházi alkalmazottak között. A házelnök bocsánatot kért a kellemetlenségért.

A SME portál információi szerint parázsvita alakult ki a pozsonyi Szent Mihály Kórház alkalmazottai és Boris Kollár (Sme rodina) házelnök női látogatói között, miután utóbbiak olyan dolgokat is kérnek tőlük, amelyek nem tartoznak a munkakörükbe.

A nővérek továbbá nehezményezik, hogy a tilalom ellenére a házelnök fogadhat vendégeket, akik rendszerint éjjel érkeznek és egészen reggelig maradnak, emellett nem viselnek védőfelszerelést sem.

Kollár látogatói a kórház alkalmazottai számára kijelölt helyiségbe is bementek, ahol használatba vették a konyhai eszközeiket és a hűtőszekrényt is.

Amikor a nővérek nemtetszésüket jelezték a kórház vezetősége felé, elbocsátással és a karácsonyi jutalék megvonásával fenyegették őket – írja a SME.

Egy, a neve elhallgatását kérő orvos a portálnak megerősítette, hogy a házelnök látogatói és a nővérek közötti ellentét szóváltásba is átcsapott, amiért Kollár elnézést kért.

(SME)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?