Kollár kórházi ágyánál tárgyalt a koalíciós tanács, a miniszterek többségének tudta nélkül

Boris Kollár

Több miniszternek fogalma sem volt arról, hogy tegnap a koalíciós tanács Boris Kollár (Sme rodina) kórházi ágyánál tárgyalt. Mint ismeretes, a járvány miatt tilosak a kórházi látogatások.

Marek Krajčí (OľaNO) egészségügyi miniszter nem tudott hozzászólni a találkához, de annyit mondott, hogy beszélni fog Igor Matovič (OľaNO) miniszterelnökkel, hiszen a látogatások tilosak a kórházakban. Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter azt állítja, hogy Kollár hívta meg a koalíciós partnereket, és hogy ő volt az, aki elintézte a dolgot, őt kell kérdezni.

Andrej Doležal (Sme rodina) közlekedési miniszter szerint, ha a találka fontos volt, ő is meggondolta volna, hogy elmenjen, a látogatási tilalom ellenére.

Milan Krajniak (Sme rodina) munkaügyi miniszter elmondta, hogy Kollárhoz egyéni bejárás van, így a találkozóra volt tér és lehetőség.

Natália Milanová (OľaNO) kulturális miniszter és Ján Mičioský (OľaNO) földművelésügyi miniszter nem tudtak a találkozóról.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?