Negyedmillió dollárral támogatja a Metallica a nyugati-parti erdőtüzek áldozatait

Metallica

Negyedmillió dollárral támogatja a Metallica az Egyesült Államok nyugati partvidékén tomboló erdőtüzek áldozatait és a mentésben segítőket.

A pénzt öt szervezet kapja, melyek az érintetteket támogatják a lángoktól sújtott nyugati-parti területeken. A kaliforniai rockzenészek Twitter-oldalukon számoltak be az adományról, mely három kaliforniai székhelyű, valamint egy Oregon és egy Washington állami szervezethez kerül.

Ez a negyedik év, hogy erdőtüzek miatt indítanak segélyakciókat - közölte a Metallica. A pénzt a zenekar saját, 2017-ben indított szervezete, az All Within My Hands alapítvány osztja szét, mely világszerte több jótékony program során támogatja a közösségeket.

Az Egyesült Államok nyugati partvidékén augusztus közepe óta tucatnyi tűz tombol, melyek miatt legalább 29 ember meghalt és több ezer épület megsérült. A katasztrófa több mint 15 ezer négyzetkilométernyi területet érintett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?