Pataky Attila addig tartotta műhisztinek a koronavírust, amíg el nem kapta

pataky

Addig vírustagadó valaki, amíg meg nem fertőződik.

Pataky Attila korábban a koronavírust orbitális műhisztinek tartotta, amit a háttérhatalom gerjeszt. Véleményét büszkén hirdette, míg végül el nem kapta a vírust – ekkor gyökeresen megváltozott a véleménye.

Eleinte hangos rocksztárként közöltem, hogy ez nem úgy van, meg nincs is, meg nem annyira van. De van, és úgy van, és annyira van

– nyilatkozta most a RTL Klub Fókusz című műsorában.

Az énekes kórházba is került, lefogyott, ha tükörbe néz, vagy elszomorodik, vagy poénosan azt mondja magának: „életed legmanökenebb formáját hozod, Attila”.

Ma már a mennyországban érzi magát ahhoz képest, ami két héttel ezelőtt volt – otthon lehet, megszűntek a fájdalmai, elmondása szerint a Szent László Kórházban csodát tettek vele. A szokásos lázon és legyengültségen kívül a fertőzés fő jellemzője, hogy „őrületesen nagy majré van benned, reszketsz belül (…) a többiekért” – mondja az énekes.

Kórházi tapasztalatai alapján az énekes arra figyelmeztet, nagyon fontos, hogy ne vegyük félvállról a vírust, „aki úgy érzi, hogy kicsit rosszabbul van, ne vigye át másokra. Ne árts a másiknak, mert lehet, hogy te könnyedebben megúszod, a másik meg belehal” – fogalmazott Pataky.

A Fókusz műsorában megszólították az Edda billentyűsét is, Gömöry Zsoltot, aki Patakynál is súlyosabb állapotban került kórházba a koronavírus miatt.

(24)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?