Újabb koronavírusos eset a Selye Gimnáziumban

selye gimi
Komárom |

A második pozitív eredményt a másik érintett osztály diákjánál mutatták ki, aki azonban már szeptember 12-e óta nem járt bent az iskolaépületben – tájékoztatta lapunkat Andruskó Imre, a gimnázium igazgatója.

További teszteredményekre várhatóan szombaton lehet számítani. A komáromi Regionális Egészségügyi Hivatal (RÚVZ) részéről úgy tekintik, lokalizálták a fertőzést az intézményben. Jelenleg két osztálynyi diák, valamint hat pedagógus tartózkodik otthon, esetükben távoktatás segítségével folyik tovább az iskolai munka. A RÚVZ döntésének értelmében legalább szeptember 26-áig biztosan karanténban maradnak. A Selye János Gimnázium a járványügyi veszélyességi skálán megkapta a vörös minősítést, ugyanakkor még nincs szó az iskolaépületben való oktatás felfüggesztéséről. Az épület lezárása attól függ, hogy elsősorban az érintett pedagógusok körében lesznek-e még további igazolt fertőzések. Amint arról korábban beszámoltunk, az egyik gimnazistánál szeptember 19-én mutatták ki a koronavírust, aki jól van s otthon lábadozik. A RÚVZ elrendelte az összes érintett diák és pedagógus tesztelését.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?