Nagykaposi elsőség a sporthorgászoknál

sporthorgászat
Vaján |

A Laborc folyó közel 1 kilométeres versenyre kijelölt vajáni partszakaszán immár 23. alkalommal rendezték meg a sporthorgászok rangos versenyét, a Copus Cupot. A kétnapos eseményen úszós (LRU Plávaná) és feeder (LRU Feeder) számokban mérettettek meg a résztvevők. 

Az első napon az úszós versenyszámban a 18-as mezőnyben ott voltak az országos bajnokság legfelsőbb osztályában szereplő nagykaposiak is, akik ezúttal is helytálltak. Ezt Petőcz Károly dobogós helye bizonyítja, aki harmadik lett. Az első helyet az eperjesi Kondík Lukáš szerezte meg. A 6 indulót felvonultató csapatversenyben is eperjesi győzelem született, ám itt sem vallottak szégyent az Ung-vidékiek és a Petőcz Károly, Petőcz Tamás, Timko Péter alkotta hármas a dobogó harmadik fokát foglalhatta el. 

A második napon a feederesek vették birtokukba a pályaszakaszt. Ebben a számban egyéniben avattak bajnokot, mégpedig Magyar Zoltán személyében. A nagykaposi versenyző 11 versenytársát utasította maga mögé. 

Szeptember utolsó hétvégéjén Marcelházán az országos bajnokság legfelsőbb osztályának második, egyben zárófordulóját rendezik. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?