Nádszegi tarolás, egyházkarcsai edzőcsere

nadszeg
Nádszeg |

Taroltak, 10:0 arányban győzték le a nádszegiek az egyházkarcsaiakat a nyugat-szlovákiai V. labdarúgóliga déli csoportja 5. fordulójában. 

Valóban szakadéknyi tudásbeli különbség volt a két csapat között? „Természetesen nagyon örülök a góltermésnek, de szerintem nem volt akkora különbség a két kollektíva között, mint ahogy azt az eredmény sugallja. Nekünk kijött a lépés, a vendégek viszont a negyedik találatunk után lélekben feladták a párharcot. Ebből viszont a nagy kedvvel játszó védenceim hasznot húztak, gólarányt javítottak” – ecsetelte a sokáig emlékezetes összecsapást Molnár Krisztián, a nádszegiek edzője.

Egyébként az idény elején a mátyusföldiek már több ízben is hengereltek. A hodosiakat 7:1 (2. forduló), a hidaskürtieket 6:1 (3. forduló) arányban fektették két vállra. Az idénynyitón hazai környezetben a nagyabonyiakkal csupán döntetleneztek, a sopornyaiaktól pedig 0:1-es vereséget szenvedtek idegenben. „Ha azt játsszuk, amit megbeszéltünk, akkor nincs probléma. Megfigyeltem, hogy amikor mi szerzünk vezetést, beindul a gépezet. Ellenkező esetben viszont nem azt a teljesítményt nyújtjuk, amire képesek vagyunk. Görcsös igyekezetünkben még a legnagyobb ziccereinket is elpuskázzuk. Jó képességű futballisták alkotják a kollektívát, ezért helyénvaló lenne a nagyobb, de egészséges önbizalom” – vélekedett az időnkénti megingásokról a rutinos tréner. 

A nádszegiek a mezőny leggólerősebb alakulataként 24 találatnál tartanak. Legeredményesebb játékosuk, Juhos Nikolas 11 találattal vezeti a góllistát. Augusztusban a hodosiak elleni bajnokin négyszer, legutóbb, az egyházkarcsaiak elleni mérkőzésen pedig ötször volt eredményes. „Boldog vagyok, hiszen ehhez hasonló eredményességgel kevesen büszkélkedhetnek. Pályafutásom során erre még nem volt példa, idén rekordokat döntögetek. Tegyem hozzá: ebben a társaknak is nagy érdemük van. Ők az előkészítésben, én az akciók befejezésében viszem a prímet. Ami az egyházkarcsaiak elleni találkozót illeti, klasszikus mesterhármassal kezdtem, a mérkőzés hajrájában pedig további két gólt lőttem. Egyébként a negyedik gólunk végérvényesen letörte ellenfelünket. Testőreim is voltak, de nem tudtak hatástalanítani. Találataim után az ellenfél edzője azt hajtogatta: ugye mondtam, hogy lépjetek oda neki” – fogalmazott a Takesz becenévre hallgató nádszegi gólzsák. 

Az egyházkarcsaiakat sokkolta a nádszegi fiaskó. „Tizenöt éve vagyok klubelnök, de ilyen csúfos vereségre nem emlékszem. Mentségünkre legyen mondva, sok a sérültünk, Nádszegen hat kezdőjátékosunk szorult kényszerpihenőre. Edzőnknek nem volt variációs lehetősége, védelmünkben kő kövön nem maradt. A bekapott gólok után is mentünk előre, s jött a hidegzuhany. Természetesen nem maradt el a számonkérés, a fejmosás. Edzőt is cseréltünk. Piros Attilának megköszöntük a munkát, a helyébe Belkovics László került. Reméljük, a játékosok mielőbb feldolgozzák a kudarcot, s tiszta fejjel folytatják a küzdelmet. Közös célunk, hogy mielőbb kiengeszteljük szurkolóinkat” – tájékoztatott a legújabb fejleményekről Csörgő Gyula, az egyházkarcsaiak klubelnöke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?