Sztárunk a VASÁRNAPBAN Tunyogi Henriett

sztár

Előbb táncolt. Nemzedékének egyik legvonzóbb balerinájaként. Lírai alkatát még ma is finom érzékiség hatja át. Rangos külföldi operaházak, koncerttermek színpadán lépett közönség elé.

De még mielőtt szögre akasztotta volna a balettcipőit, pályát módosított. Pontosabban: még táncolt, de már filmezett is. Mintha egész életében ez utóbbira készült volna. Hogy ha eljön az ideje, szavakkal vagy akár csak puszta képekkel is elmondhassa, amit addig a mozdulataival, a lényével közvetített. Tunyogi Henriett ma már nemzetközi díjakat nyert filmrendező, és ha kedvére való a szerep – lenyűgöző alakítást nyújtó színésznő.


 

Mi ébreszt kamera utáni vágyat egy sikeres balerinában? Könnyen elfogadta a szülői döntést? Tánc közben nem okozott gondot kikapcsolni a kreativitását? Mikor állt legutóbb színpadon táncosnőként? Mi áll a névjegykártyáján a neve alatt? Minek érzi magát a leginkább? London vagy Budapest? Melyik város áll közelebb a szívéhez? Más életet él Londonban, mint Budapesten? Londonon kívül hol érzi még igazán jól magát? Szerelem nélkül meddig bírja? Mi kell a jó közérzetéhez?

Ezekre a kérdésekre is választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a már megvásárolható Vasárnapban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?