Boldogok a meglévő kapcsolatban

párk

Azért, hogy párkapcsolatunk boldog legyen, tennünk kell. Nem egyszerű feladat ez. A mindennapokban számos olyan helyzet van, amely kihat rá. Sorozatunkban ezeket tekintjük át, hogy a párkapcsolati nehézségeket megértsük, és javulást érjünk el.

A munkatársak között szövődött szerelmek legtöbbször jóízű beszélgetésekkel indulnak, ahol elmesélhetjük egymásnak a problémáinkat, és könnyen megértésre lelhetünk. A munkahelyek különböző csapatépítésekkel még serkentik is a munkavállalóik közötti barátságokat, hiszen barátok közt, jó hangulatban könnyebben, gördülékenyebben folyik a munka.

Mit tehetünk azért, hogy ne lépjen harmadik fél a kapcsolatunkba a munkahelyen akár a saját, akár a párunk oldaláról? A legfontosabb, hogy magát a párkapcsolatunkat éltessük. Természetes, ha a munkahelyi eseményeket, problémákat a kollégákkal könnyebb megbeszélni, de azt tanácsolom, avassuk be a párunkat is az ottani életünkbe: a nehézségekbe, a konfliktusokba, a vidámságba. Elhidegülés ellen ez a legfontosabb lépés. A másik, ami fontos (bár ezt most félve írom le, mert nem trendi), kezeljük a munkahelyet a helyén. Ne az legyen a legfontosabb az életünkben, és ne az ottani kapcsolatok legyenek a központiak. Tudatosan helyezzük a fókuszt a társunkra: beszélgessünk vele, tárjuk fel neki a gondolatainkat, érzéseinket, ha fáj valami, vagy ha öröm ért bennünket. Határozzuk el, hogy ebben a kapcsolatunkban szeretnénk megélni, hogy csodálatosak és izgalmasak vagyunk. Leheljünk újra életet a megfáradt kapcsolatba. Lehetséges, hogy ez elsőre megvalósíthatatlannak tűnik, de párkapcsolati tanácsadó bevonásával könnyen sikerülhet. Segíthet meglátni a társunkban a jót, az érdekest, azokat a közös pontokat, amik jól működnek a házasságunkban, és segíthetnek kiigazítani a félrecsúszott dolgokat. Ehhez csupán elhatározás szükséges, hozzuk meg minél hamarabb, és legyünk boldogok már most, a meglévő kapcsolatunkban.

Mosolygós, vidám nyarat kívánok minden kedves Olvasómnak!

Álló Gabriella párkapcsolati tanácsadó

A teljes írás a VasárnapLélek mellékeltben jelent meg!

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacene

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?