Ha a kollégánk a szerelmünk

lélek

Vannak szituációk, amikor a szerelem nem foglalkozik azzal, hogy a munkatársunkat választottuk párunknak. Ilyen esetben érdemes megfogadni az alábbi tanácsokat, hogy minél könnyebben menjen az elfogadás, a magunk és a kollégáink részéről is.

1. Diszkréció

Lehet, hogy a kapcsolat elején legszívesebben kézen fogva mennénk mindenhova, világgá kürtölnénk a boldogságunkat, és egész nap a szerelmünkkel enyelegnénk, de ez a munkahelyen nem való. Ott továbbra is kollégák maradunk, ráadásul ez a fajta viselkedés a legkevésbé nevezhető profinak. Bár nehéz, próbáljunk meg ugyanúgy csinálni mindent, mint előtte, ne legyünk olyanok, mint a szerelmes kamaszok.

2. Nehézségek

Céges szempontból biztosan lesznek nehézségek, ilyen lehet például, ha közösen mennénk szabadságra. Sok munkahelyen nehezen kivitelezhető, hogy egyszerre több kollégát elengedjenek, ilyen esetben a legjobb megoldás a türelem. A kéthetes szabadság helyett próbáljunk meg pihenős, utazós hétvégéket beiktatni, így a káposzta is megmarad, a kecske is jóllakik.

3. Vitás helyzetek

Minden szerelemben előfordulnak vitás helyzetek, ezek különösen kellemetlenek tudnak lenni, ha a párok kollégák is. Ilyenkor jobb otthon hagyni a vita tárgyát, még ha nem is épp egyszerű. Ha szakmai kérdésről van szó, akkor sem kell mindig a szerelmünk mellé állni csak azért, hogy otthon béke legyen. A munkahelyi dolgok maradjanak a cégben, a szerelmiek pedig otthon.

4. Egyensúly

Nem egyszerű a munkahelyi teendőket hátra hagyni, sokan nem is tudnak másról beszélni, csak a munkáról. Ne essünk ebbe a hibába, legyen más közös hobbink is, szervezzünk sok programot, gyűjtsünk élményeket, hogy a kapcsolat ne csak a munkahelyről szóljon.

5. Kinek szóljunk?

A felettesünknek mindenképp, hiszen ez a fajta szerelmi kapcsolat a munkavégzésünkre is hatással lehet. Ha komolyan gondoljuk, akkor valóban nincs mit titkolni, és mindig jobb tiszta lapokkal játszani.

A teljes írás a VasárnapLélek mellékeltben jelent meg!

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacene

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?