Tanulás a nyári szünetben?

huncutka

Sziasztok! Tudjátok, mit vettem észre? Hogy nemsokára itt a nyári szünet fele! Hát nem hihetetlen?

Ahogy ránéztem a naptárra, azonnal az jutott eszembe, hogy már nem is kell olyan sokat várni arra, hogy ismét iskolába menjünk. Remélem, hogy szeptembertől minden a régi lesz, és nem kell már többet online tanulni.

Arra gondoltam, hogy nem árt egy kis ismétlés, így újra elővettem az angol szótárat. Találtam egy munkafüzetet, amit még tavaly vettünk meg, de valahogy az iskolában nem használtuk. A benne lévő feladatokat gyakoroltam, és bizony, nem is felejtettem ám olyan sokat! Kópé azt mondta, hogy az is segítene, ha néhány mesét angolul néznék, de nem tudom, hogy érteném-e. Lehet, hogy a napokban kipróbálom. Ti szoktatok idegen nyelven mesét nézni?

Legyetek jók!

Huncutka

 

 

A hét rajza

Szabó Viktor, 7 éves, Szepsi

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?