Karantén és kalória. Mr. Pocak

karanten es kaloria 12

Tejből sosem elég. Lefölözik ugyan, s a vízre hasonlít, de finom

Azt az egyet nem értem, miért nő (nődögélget) a pocakom. A mellkasom alatt, az ágyékom felett. Noha volna elég más hely a terjeszkedésre.

Például a lábszáram, a térdem alatt, pipaszár, ahogy mondják, oda mehetne két kiló simán, száranként.

Vagy a karjaimra, az alkaromra vagy pláne a felsőre, kigyúrt, nagy izmok férnének oda, és az alakom egész összhatása is menten más volna. Nem is beszélve a mellkasomról, mely olyan, mintha hetek óta éheznék. Láttam más férfiaknál, rendes nagy mellük van, két húsos kocka. Pillangóúszóknál is. A hasuk meg olyan barázdált, mint az oldalborda, és a közepén függőleges csík, amely beljebb esik az oldalaknál. Mintha a mellükkel ennének, nem pedig a gyomrukkal. Vagy mintha a mellükben volna a gyomruk, nem a hasukban. Nem értem.

Hát tejet vettem, semmi különös nincs ebben. Azért tizenkettőt, mert annyi van egy kartonban. Hát persze hogy van helyük, a múltkori tizenkettőre teszem. Azért nem fogyott még semmi a múltkoriból, mert beosztom.

Nem azért vettem, hogy mindjárt meg is igyam, vagy hogy tejben-vajban fürödjünk. Ezt most azért, mert 39 cent volt, a múltkorit 44-ért árulták, akkor azt hittem, lejjebb már nem mehet az ára. Hát lejjebb ment. Majd müzlire öntöm.

Zabpehelyre, ilyesmikre, nagyon egészségesnek mondják. Vagy sütök palacsintát. Mondjuk, ahhoz elég fél doboz, a többi szóda. Látod, szódát kell majd még beszereznem. A palacsintát meg te is szereted, ha már a tejet nem is. Minden elrendeződik, látod.

muzliseta
Kapcsolódó cikkünk

 

A sorozat első tíz része:

Kapcsolódó cikkünk

 

Kizárólag online felületünkön elérhető Vasárnap-tartalom

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?