XII. KiFuT a Kupa Kisudvarnokon

foci

Tizenhat csapat lép pályára szombaton a XII. KiFuT a Kupa (Kisudvarnoki Futballt Támogatom Kupa) kispályás labdarúgótornán. 

Kezdés 8.30-kor, a helyi futballpályán két nyolctagú csoportban indulnak a küzdelmek.

„Már teljes a mezőny, ennyi indulóval számol a lebonyolítás, így idén a szokásos tizenegyesrúgó verseny is elmarad, mert nem fért bele a műsorba – tájékoztatta lapunkat Karácsony József társszervező. – Hagyományos tornánk a helyi sportegyesület támogatását szolgálja. A vírusos időszak következtében igazi pénzszűke van klubunkban is. Ugyanakkor a focinap a gyerekeknek is szórakozás, kikapcsolódás lesz, U9-es, U11-es, U13-as és U15-ös csapatunk pedig megmérkőzik a nyékvárkonyiakkal. A hosszú szünet alatt kiéheztek a csapatok a futballra, s talán most fordul elő bő egy évtizedes sportrendezvényünkön először, hogy egy mezőnyben találhatják magukat a felsőbb osztályú labdarúgók a színtiszta amatőrökkel. Mindegyik összecsapáson a sportszerűség betartása lesz a legfontosabb.”
 

Érdekes

A mezőny

A csoport: Szabó Gyula Alapiskola, Respect, Flóra stav (címvédő), Teo team, OB Kisudvarnok, OB Lédec, Estom, Duntel. 
B csoport: FC Vagabund, Curva Nord & Ultras Felvidék, Maba team, GLS, Evegreen Recyclig s.r.o., Medialnet s.r.o., Bősi Vidámfiúk, Standard FC.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?