Kreatív barátaim

huncutka

Sziasztok! Hogy vagytok? Milyen az iskolában? Vagy nem mentetek? Elmesélitek nekem? Képzeljétek, egyre több levelet kapok tőletek. Nagyon örülök neki!

Például Rácz Dorka igazán frappáns írással lepett meg, annyira tetszett, hogy nektek is megmutatom, még most is nevetek rajta. Homoly Krisztina pedig két rajzot küldött, ezeknek az a különlegességük, hogy arcfestékkel készítette őket. Hihetetlenül ötletes, igaz? Nektek van valamilyen hasonlóan kreatív ötletetek? Jut eszembe, ha visszakeresitek a múlt heti számban, láthatjátok, hogy Szelle Márk kavicsokat festett. Ez is nagyon különleges. Ilyenkor olyan büszke vagyok ám rátok, hogy milyen ügyesek és kreatívak vagytok!

Vigyázzatok magatokra, és küldjetek nekem sok-sok rajzot, beszámolót!

Legyetek jók!

Huncutka

hét rajza

A koronavírus Rexi szemszögéből

Én nem értem az embereket. Eddig sem értettem őket, de ez csak most esett le igazán.

Fogalmam sincs, hogy miért, de teljesen felborult a rendszer. Hisz eddig mi hordtunk szájkosarat. Nem tudom, mi történt. Valami... koronamumus... vagy mi. Félre ne érts... azért még szeretem, ha vakargatják a fülem tövét, de ezek teljesen dilisek. Az egyik gazdim a hátsó kertben suttyomban szájkosarat árul... pénzért! Jaj! Már megint kikotyogtam a gazdijaim titkait! Rossz Rex! Rossz Rex! Rossz!!! Hm... ezt most miért csinálom? Na, hagyjuk! Most nem ez a lényeg. A gazdáim letöltötték a HBO GO-t, és végignézték az összes sorozatot meg filmet. A lapos kutyakekszben pedig, amiben – ők úgy hívják – filmek vannak, valami két kilométert emlegetnek, hogy be kell tartani. Egyébként most az is menő, ha a tinik távolról ismerkednek, és amikor telefonon beszélgetnek, azt ordítják egymásnak, hogy #maradjotthon #please, vagy valami ilyesmit. Na szóval, ez a koronamumus elég... hát... elég érdekes.

Kutyakeeeeeksz! Bocsi, mennem kell. Sosem hagynám ki az ebédet. Kutyapajtásaim, most nagyon hiányoztok, de meg kell értenetek: én önkéntes kéményténba vonultam. Vau! Vau!

Rácz Dorka, 4. a., pozsonyi Duna utcai alapiskola

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?