O2: 2 euróval nő a tarifacsomagok ára, de...

O2: 2 euróval nő a tarifacsomagok ára, de...

2020. június 29-től havi 2 euróval emelkedik az O2 tarifacsomagjainak ára, ám ha teljesít három feltételt, akkor továbbra is a régi tarifát kell fizetnie. A szolgáltató ezzel a papírmentes, elektronikus ügyintézés felé tereli ügyfeleit.

Digitális bónusz – így nevezi azt a három feltételt, amely teljesítése szükséges ahhoz, hogy továbbra is a régi díjat fizessük az O2 tarifacsomagokért. Mit jelent ez? 1. Aktiválni kell az elektronikus számlázást (vagyis ezentúl e-mailben kapja meg azt, nem postán, papíralapon). 2. A havi számlákat online fizetik, az alkalmazásban, a weboldalon, átutalással stb. (tehát nem fizethet postai úton csekken, és a személyesen az O2 boltjaiban). 3. A Moje O2 alkalmazásban, vagy a weboldalon aktiválják a „Digitálny box” szolgáltatást – ebbe fogja megkapni az összes fontos és hasznos dokumentumot a szolgáltatásokkal kapcsolat.

A változások idén június 29-től lépnek életbe, ezt követően a tarifatáblázatban két ár szerepel, az egyik a digitális bónusszal (azaz gyakorlatilag a mostani árak) a másikban pedig e nélküli ár lesz feltüntetve, ez utóbbi 2 euróval kerül többe, mint a most érvényben lévő árak. Vagyis egyszerűbben lefordítva: 2 euróval nő az összes havi díjas csomag ára, ám ha nem akar többet fizetni, teljesíteni kell a digitális bónusz feltételeit, és át kell térjen az elektronikus kommunikációra. „Azon túl, hogy a digitális ügyintézés kényelmesebb, még környezetkímélőbb és olcsóbb megoldás is. Éppen ezért a döntésünk célja az, hogy jutalmazzuk azokat, akik az elektronikus ügyintézés mellett döntenek, hogy áttérve erre a modern megoldásra – amely hatékonyabb, környezetbarátabb és kényelmesebb is – időt és pénzt takarítanak meg, bennünket pedig megkímélnek az olyan, ma már pazarlásnak tűnő kiadásoktól, mint a számlák nyomtatása, postázása” – tájékoztatta lapunkat Igor Tóth az O2 marketingvezetője.

A szolgáltató segíteni szeretné az idősebb ügyfeleket is, hogy könynyebben teljesíthessék a három feltételt, így továbbra is a régi áron használhassák az O2 szolgáltatásait. Akik pedig segítenek a digitális bónusz teljesítésében az idősebb családtagjainak, azok ajándékba 10 GBnyi adatkeretet kapnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?