Elmúlt Vasárnapok: Válásügyek anyaszempontból

elvált anya

Új online sorozatunkban a Vasárnap archívumából szemezgetünk. A vasárnap ünnepelt édesanyák dolga nem éppen egyszerű, és bizonyos esetekben különösen nehéz. Tíz éve a válások utózöngéiről írtunk.

Egyes feltételezések szerint a vírushelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt megugorhat a válások száma, hiszen az összezártság, a karanténszituáció újféle kihívások elé állítja a párokat, családokat. Kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére a témában, írják meg a Vasárnap online Kopertába (kattintsanak IDE, majd kérjék a felvételüket a csoportba).

A válás, a szülői feladatokkal magukra maradók ügye azonban a jelen helyzettől függetlenül is aktuális, a Vasárnap pedig pontosan tíz évvel ezelőtt a téma mélyére nézett. Láthatás és tartásdíj, a gyermek elhelyezése, a vagyonelosztás – mindezeket a szempontokat és még sok mást vettünk akkor sorra. Olvassuk el újra IDE KATTINTVA, ha másért nem, hát azért, hogy tudatosítsuk, milyen nehézségekkel, összetett szituációkkal szembesülnek mások!

Tíz évvel ezelőtti cikkünk: Ha az anya egy személyben apa is

Kapcsolódó cikkünk
Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?