Médiasztár kilencedszer

A Gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola április 10-én már kilencedszer adott otthont a Médiasztár döntőjének, ahol ismét számos tehetséges kis- és nagydiák mutatta meg, hogy van jövője a szakmának.

 

A versenyt idén öt kategóriában hirdették meg, ebből három – korosztályok szerint – az év diákújságíróját kereste, az úgynevezett médiasztárt, egy az év diákújságját, egy pedig az év fotóriporterét. A versenyzők a három-három tagú szakmai zsűri előtt bizonyíthatták, hogy képesek megbirkózni a váratlan feladatokkal is. A Vasárnap főszerkesztője a bírálók nevében elmondta: egyre kiegyensúlyozottabb a mezőny, s amellett, hogy fejlődik az íráskészség, ezeknek a versenyeknek kiemelten fontos szerepük van az értő olvasásra nevelés területén is. Mert ezen meg a társadalmak jövője múlik. Ami nem kis tét.

 

A IX. Médiasztár országos tehetséggondozó diákújságíró-verseny döntőjének eredményei

 

Az év diákújságírója: Vörös Zsófia, Tarczy Lajos Alapiskola, Hetény (I. kategória – az alapiskolák 5–7. évfolyama), Benyovszky Adél, Czuczor Gergely Alapiskola, Érsekújvár (II. kategória – az alapiskolák 8–9.évfolyama), Pongrácz Emese, Közös Igazgatású Magyar Tannyelvű Iskola, Szenc (III. kategória –középiskolák)

Az év diákfotósa: Vörös Áron, Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola, Gúta

Az év iskolaújságja: Bakancs, Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola, Gúta

 

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?