A tévé helye a lakásban

A szekrényfalhoz tervezett, de önállóan is használható ez az alacsony és könnyen mozgatható asztalka, amelynek lapja üvegből készült. Ameddig a zsinór engedi, elhúzható, ide-oda tolható.

A polcrendszer padlóhoz és mennyezethez rögzítendő fémszerkezete tetszés szerint bővíthető, variálható.


A szekrényfalhoz tervezett, de önállóan is használható ez az alacsony és könnyen mozgatható asztalka, amelynek lapja üvegből készült. Ameddig a zsinór engedi, elhúzható, ide-oda tolható.


A polcrendszer padlóhoz és mennyezethez rögzítendő fémszerkezete tetszés szerint bővíthető, variálható. Térelválasztónak alkalmas.


A szekrényfal egyetlen mozdítható eleme az az ovális lap, amelyre a tévét helyezték.


Ma már általános a rejtett görgők vagy a nagyon is látható, hangsúlyos kerekek használata. Ez a feltűnő, kerekeken guruló nyitott polc tévé- és hifiállványként egyaránt használható.

A készülékek egységes formája megszűnt, változók méretben, kivitelezésben kaphatók. Könnyen mozdíthatók.

Valamikor hosszú lábakon álltak, vagy vitrinben, szekrénysorban kaptak helyet a nappaliban. Mára változott a helyzet. Külön bútorokat terveznek a tévé részére. A nappali szekrénysorát felváltották a szellős és variálható bútorok, melyekbe külön tervezik be a tévé helyét, vagy önállóan is használható bútorként készítik el.

Képes összeállításunkban igyekeztünk válogatni a lehetőségekből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?