Ferrero Rocher könnyen, gyorsan

<p>Hozzávalók: 2 ek. porcukor, 3 ek. tejszín, 20 dkg mogyorós tejcsokoládé, 3 ek. mogyorókrém, 20 db pörkölt törökmogyoró, 10 dkg mogyorócroquant.</p>

A csokoládét összemelegítjük a tejszínnel és a mogyorókrémmel. Az egészet jól összekeverjük, majd hűtőben kihűtjük. Az egész mogyorókat serpenyőben szárazon átpirítjuk, mikor kicsit hűltek, ledörzsöljük a héjukat. A csokoládémasszát kivesszük a hűtőből, robotgép habverőjével átkeverjük, és beolajozott kézzel diónyi golyókat formázunk belőle. Mindegyiknek a közepébe 1-1 szem egész mogyorót teszünk. A golyókat croquant-ba forgatjuk, s olvasztott csokoládéba is márthatjuk.Tipp: A croquan-t magunk is elkészíthetjük: 20 dkg kristálycukrot karamellizálunk, belekeverünk 10 dkg vágott mogyorót (/diót). Vékonyan sütőpapírra vagy márványlapra kenjük, s amikor megdermedt, mozsárban finom darabokra (/porrá) törjük. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?