Szél-sőségek?!

Vasárnap

Ez az év más lesz, mint a korábbi. Mindegyik az, persze, hiszen nincs két egyforma, ez természetes. Ugyanakkor nemcsak a történések, hanem az energetikai történések színterén is mást fogunk idén tapasztalni.

A tavalyi évhez képest sokkal másabb energiák érkeznek erre a 2023-asra. A tavalyi hullámzó, kedélyes, de olykor igencsak kemény energiákat felvonultató év után, ahol nem voltunk híján szélsőségeknek, idén más energiák mutatkoznak.

Vagyis még nem, még csak érezzük azok előszelét, de a fuvallatok már sejtetik, itt valami teljesen másra kell számítani. Most is hangsúlyozom, ahogy eddig is, sosem az számít, mi van odakint a külvilágban, hanem hogy mi zajlik belül. Benned, általad, veled. Ha hagyod, hogy a külső energiák irányítsák a mindennapjaidat, hírek, rádió, tévé, félelmek, ne csodálkozz, ha ilyeneket fogsz tapasztalni az életben, s ha a félelem a mindennapok részévé válik. Úgy hiszem, egyre kevesebbek hisznek mindennek, s egyre többek követik a belső hangjukat, mint egy iránytűt. Az pedig most (is) sokkal másabbat súg nekünk.

Ez az év más lesz, mint az előző(ek). Sokkal finomabb és lágyabb hozzáállásra lesz szükségünk, hogy integrálni tudjuk az érkező energiákat.

Bizonyosságra és belülről fakadó stabilitásra, olyasfajta ősbizalomra és erőre, ami a női energetikából fakad. Lesznek energiák, amelyek majd ki akarnak billenteni bennünket, de ha magunkévá tesszük a lágyság, a finomság, a befogadás energetikáját, jöhet akármilyen szél, nem tud tovafújni. Változással, áramlással lesz teli. Kívánom, hogy élvezd a szelet.

Szöveg Ambrózai Zsuzsanna, Ember_kép

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?