Nézet

Köszönet

Kéréssel fordulnék lapunk „koronázott királynőjéhez”, hogy közhírré tétesse köszönetemet a Vasárnap 25. számában a Tehetségeink rovatban megjelent cikkért Benkő Tímea tollából, A rest szépíró címmel, Végh Alex érsekújvári gimnazistáról.
Vasárnap

2020. szeptember 14. 10:41

koperta

Ebben is Vég Alex Vasárnap-akrosztichonjáért, mely azt a jó érzést hozta ki belőlem, hogy lesz követőm. Persze, ehhez az is hozzátartozik, hogy a katonai alapszolgálatomat Bor u Tachova – Vysočany kaszárnyájában töltöttem, ahol volt egy Végh Pista nevű jó barátom Érsekújvár környékéről. Együtt verselgettünk, egy szobán laktunk. Nagyon megköszönném a Jóistennek, ha az említett fiatalember az unokája, esetleg rokona volna a vígkedélyű barátomnak, aki a gitárral is jó viszonyban volt. Kedves Alex, kérlek, ha jó a sejtésem, jelezd nékem a következő címre: Bokros Gyula, 049 11 Vidová 3. Ám ha csak névrokonságról van is szó, büszke vagyok az ilyen tehetséges fiatalok láttán!

Bokros Gyula, Vígtelke

Támogassa a vasárnapot

Bizonytalan időkben is biztos pont a Vasárnap. Hogy a gazdasági nehézségek ellenére fennmaradhasson, fokozottan szüksége van az Olvasók támogatására. Fizessen elő egyszerűen, online, és ha teheti, ezen túlmenően is támogassa a Vasárnapot!

Kattintson ide, hogy a járvány közben és után is legyen minden kedden Vasárnap!

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Milan Krajniak

Egyezség született: A járványhelyzet súlyosbodása esetén nem kell fizetni a tesztért

koronavírus utazás

Mit csináljunk, ha külföldön eltűnik az úti okmányunk?

telefon k

Rendkívül drága a mobiladat Szlovákiában

koronavírus utazás

Kössünk covidos utasbiztosítást!

koronavírus Franciaország

Könnygázt vetettek be a Párizsban az új korlátozások miatt demonstrálók ellen

Szilágyi Áron

Szilágyi: hetekre, hónapokra lesz szükségem ahhoz, hogy felfogjam, mi is történt itt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.