Vasárnap

2022. november 29. 09:07

Fazekas Hilda naplója: 4. levél Sárának

Ebeden járt Sára. Itthon voltál, nálunk voltál Ebeden. Igaz, csak öt éjszaka, bő négy nap volt, de itt voltál velünk. Papával, ómamával, Rékával.

Vasárnap

2022. november 24. 10:18

Cs. Liszka Györgyi: Csupa csoda

Ilyen is régen esett már meg velem, hogy ennyi, a munkámmal kapcsolatos impulzus érjen. És azon kezdtem el gondolkodni, nem a három év elszigeteltség tette-e velem azt a már-már apátia-közelséget, amiben olykor, egyre gyakrabban találom magamat? De bizony! Minden újra meg újra bizonyítani látszik azt a bibliai bölcsességet, hogy nem jó az embernek egyedül.

Vasárnap

2022. november 18. 11:18

Szászi Zoltán naplója: Fröccsöntött lelkiismeret

Jók ezek a modern időkben kitalált modern anyagok! Szín és formatartók, az időjárási viszonyoknak is kiválóan ellenállók, semmi gondozást nem kívánnak, tartósak, szinte elpusztíthatatlanok.

Vasárnap

2022. november 16. 11:00

Hegyi Zusza: Kakibakit akaroook!

Nem kell kakitasi! Imígyen hisztiznék, ha egy aprócska gyermekecske lennék, vagy ezen aprócska gyermekecske anyukája. Nem is, mert ha most lennék az aprócska anyukája, akkor modern lennék, örülnék a kakitasinak.

Vasárnap

2022. november 15. 09:30

Marosz Diána naplója: Nem vagyok buzi

Gyerekek, mindenki kap egy darab papírt. Azt szeretném, ha ráírnátok három jó tulajdonságotokat – mondom a hatodikosoknak. Éneket tanítok nekik, de előtte van egy néhány perces „beszélgetőóránk” is.