Vasárnap

2021. szeptember 8. 08:30

Miért nem vesz kokaint?

Kedves Vasárnap-olvasók, Önöknek jelzem csak boldogan, hogy megérkeztem, túléltem a két hét szabadságot, és méghozzá úgy, ahogyan azt Réka a lelkemre kötötte. Rögtön az első napján kimentem a kertbe, s csak a negyediken jöttem be, gép és telefon nélkül, metszőollóval, kapával-kaszával foglalatoskodtam.

Vasárnap

2021. augusztus 25. 12:15

Receptem Kendteknek

Nagy kihívás előtt álltam. Két hete, amikor kedves kollégáim összefogtak „ellenem”, és azt mondták, no, most aztán elég, rögtön vége a nyárnak, ha tetszik, ha nem, most azonnal vegyek ki két hét szabadságot egyhuzamban, mert jön az ősz, jönnek az új feladatok, jön a Vasárnap szenzációs könyve, a kétnyelvű testvérek kétnyelvű története, és karácsonyig nyugtom nem lesz, muszáj megpihennem, hogy bírjam, s hogy bírják velem.

Canva/Somogyi Tibor-felvétele

2021. augusztus 11. 06:46

Vidám vasárnap

Nem tévesztettem el a lapszámot, tudom, hogy receptes mellékletünk csak a jövő héten lesz csupa-csupa finomsággal, Nagy Zsófia Önöknek készített saját remek ételeivel. Az azonos nevű fura hitgyülekezet sem ihletett meg, s remélhetőleg nem is fog, inkább a jó hangulat kedvéért választottam ezt a témát.

Vasárnap

2021. július 28. 09:20

Miféle szerzet?

Miféle, méltatlankodik bennem egy manó. Jóságos ő, a manóm, csak néha morcog, néha meg inkább dühöng. Néha meg jól megütné ezt a „miféle szerzetet”, még akkor is, ha a manócska hordozója is oda tartozik, a mifélék közé.

Vasárnap

2021. július 14. 10:20

Más másság

Annyi minden hangzik el mostanság a másságról, amióta Magyarország elfogadta azt a szégyenteljes törvényt, mely egy platformra helyezi a pedofilokat a melegekkel és transzneműekkel, hogy születésem óta összesen ennyi butaságot nem hallottam, mint azóta