Zuhanyozás közben szúrják le Rihannát

Los Angeles |

<p>A filmtörténet egyik legborzongatóbb jelenetében, Alfred Hitchcock Psycho című thrillerjének egy új feldolgozásában Rihanna, a 28 éves popsztár alakítja az áldozatot, Marion Crane motelvendéget, akit zuhanyozás közben szúrnak le - jelentették be a Bates Motel című tévésorozat producerei a San Diegó-i szórakoztatóipari vásáron (Comic Con).</p>

A Bates Motel a legendás Psycho előtörténete, amely egyebek közt azt mutatja be, miként vált pszichopatává Norman Bates (Freddie Highmore), és mennyire volt hibás ebben anyja, Norma (Vera Farmiga). A sorozat ötödik, egyben utolsó szériájának forgatását ősszel kezdik a kanadai Vancouverben. 

Az eredeti, 1960-as thrillerben Janet Leigh (1927-2004) játszotta az áldozatot az ikonikussá vált zuhanyozós jelenetben.

A producerek szerint az énekesnő nagy rajongója a sorozatnak. Rihanna már állt színésznőként a kamerák előtt, például a Csatahajó című 2012-es sci-fi háborús akciófilmben, de kisebb szerepekben más produkciókban is (Itt a vége, Annie). Legutóbb ő szolgáltatta Sledgehammer című dalával a főcímzenét a legújabb űrszekeres filmhez, a Star Trek: Mindenen túlhoz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?