Rudolf Péter „beugrik”

Dunaszerdahely |

<p>Az Itt és most improvizációs est, azaz a „szlovákiai magyar Beugró” sokak szerint bátran felveheti a versenyt az eredeti műsorral.</p>

A következő, sorrendben immár negyedik dunaszerdahelyi bemutatóra az állandó résztvevők, Bandor Éva, Gál Tamás, Mokos Attila, Olasz István, valamint a zenei kíséretért felelős Lakatos Róbert mellé sikerült meghívni egy igazi sztárimprovizátort, Rudolf Pétert.

A hazai magyar színészekből alakult Epopteia társuláshoz korábban már Kálloy Molnár Péter is csatlakozott vendégként, és nagy sikert aratott Dunaszerdahelyen. Úgy tűnik, a közönség vevő erre a műfajra, mert valóban ott és akkor, a szemünk előtt születnek a jelenetek. A színészekre váró feladatokról természetesen most is csupán annyit tudni, hogy azokat Czajlik József rendező, a kassai Thália Színház frissen kinevezett igazgatója állította össze, aki a játékmesteri feladatot is ellátja.

A nem mindennapinak ígérkező rögtönzőműsor május 9-én hétfőn 19 órától lesz a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola színháztermében, ahová jóval többen beférnek, mint az előző helyszínekre. A nagyobb terem szükségessége is mutatja a kezdeményezés sikerét, korábban ugyanis az érdeklődők egy része kiszorult a teremből.

Jegyek elővételben a Családi Könyvklubban (MAX áruház) kaphatók, illetve a 0917 191 607-es telefonszámon foglalhatók.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?