Megjelent a Múlt-kor 2018. nyári száma

Múlt-kor 2018. nyár

Lapajánló

A negyedéves történelmi magazinból ajánljuk: Zeidler Miklós: A párizsi békedelegáció naplói. A feltalálók rovatban: Bánki Donát, a következetes újító. Lovas Dániel: A városligeti épületek korelnöke – Az 1885-ös országos általános kiállítás műcsarnoka. Paul Skates: A maffia dalos pacsirtája – Frank Sinatra és az alvilág. A szerelmes uralkodók dossziéban: Don Pedro és Inês de Castro, Mária Terézia és Lotaringiai Ferenc, Nagy Katalin szerelmei, Viktória királynő és Albert herceg, IV. Károly és Zita. Örökké tartó vb-láz – Urugaytól Oroszországig. Fodor Mária: A vásárlási lázba hajszoló Madame Deficit – Marie Antoinette megteremtői. Turbucz Dávid: A Vasszűz első éjszakája a vasfüggöny mögött – Az Iron Maiden 1984-es budapesti koncertje. Az Országgyűlési Múzeum összeállítása: Karikatúra a politikában. Balázs-Piri Krisztina: Hölgy pisztollyal és napernyővel. Kulcsár Ádám: 7 gyermekként trónra került király. Bogos Zsuzsanna: Receptpárbajhősök: Rézi és Biri. Herczeg Renáta: A magyar mágnás álomkastélya – A Bánság „puskája”, Zsombolya, Csekonics-kastély. Vörös Rafael: Sikertől az elsimerésig: Lady Jane Grey kálváriája. (sz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?