Éjszakai baglyok a könyvtárban

Pozsony |

<p>Az irodalomkedvelők nyilván észrevették, hogy a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetének könyvtára pár hónapig zárva tartott. A technikai kényszerszünet után ismét nyitva áll a nagyközönség előtt.</p>

Ezt az örömteli tényt szeretnék megünnepelni hétfő éjjel, rendhagyó módon, a Múzeumok Éjszakája mintájára.

A szervezők abból indultak ki, hogy rohanó világunkban legtöbben éjszaka tudunk időt szakítani az olvasásra. Ha ezt nemcsak jó könyvek, hanem hasonszőrű emberek társaságában tehetjük, teát, kávét, forralt bort kortyolgatva, randevúnk az irodalommal még különlegesebb lehet.

Az éj leple alatt lekerül a polcról néhány könyvújdonság és ritkaság, lesz idézetfelismerő verseny és meglepetésvendég is, aki kedvenc könyveiről beszél az egybegyűlteknek. Az Olvass Könyvet Éjszaka című, úttörő jellegű rendezvény helyszíne tehát a magyar intézet, időpontja november 9., 22 óra.
L

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?