Csalódást okozott Rihanna koncertje

Budapest |

<p>A&nbsp;Sziget nulladik napjára már júliusban elfogytak a&nbsp;jegyek, Rihanna show-ja viszont csalódást okozott a&nbsp;beszámolók szerint.</p>

Egy darabig a közönség próbálta is jól érezni magát a pénzéért, de aztán szépen lassan feladták, és sokan ott is hagyták Rihannát, aki a végén kínos csönd közepette vonult le a színpadról – írja az origo.hu beszámolója.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"243082","attributes":{"alt":"","author":"Foto:Rockstar/Csudai Sándor","class":"media-image","height":"320","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

A koncert annak a turnénak az egyik állomása volt, amely Rihanna Anti című új lemezét hivatott népszerűsíteni. Egyesek szerint ezzel a lemezzel Rihanna pont azt akarja bemutatni, hogy érett művésszé vált az évek folyamán.

A nagyszabású koncertsorozathoz 24 dalból álló setlist készült, amely hosszúnak mondható, de egy-egy show a beszámolók alapján nem több másfél órásnál. Cserébe természetesen nagyon profin összerakott: koreográfusok, látványtervezők és neves divattervezők hada dolgozott azon, hogy eldobjuk az agyunkat.

Fél órás késés

Rihanna koncertje fél 10-re volt kiírva, de harminc percig váratta a közönséget, miközben folyamatosan sűrűsödött a tömeg, és a végén már nemhogy a színpadot, hanem a kivetítőt is alig lehetett látni. Füttykoncert kezdődött, mire Rihanna megjelent a színpadon.

A beszámolók szerint rengeteg volt az üresjárat és a művésznő tényleg csak akkor énekelt, ha nagyon muszáj volt.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"243083","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Sok hűhó semmiért

A bulizósnak szánt egyveleg után, amit egyébként Rihanna félig-meddig táncolva és csak nagyon ritkán énekelve alibizett végig, megint volt egy kis szünet, amikor semmi, de semmi nem történt a színpadon.

Valószínűleg Rihanna is érezte, hogy ez egy nem túl jól sikerült koncert volt, ennek ellenére elsütötte a kihagyhatatlan köszi Budapest, csodálatosak voltatok szöveget, ami mutatja, hogy mennyire kell komolyan venni, amikor ilyet hallunk a sztárfellépőktől. „Jó éjt!” – tette még hozzá udvariasan. Persze volt némi taps, mert azért csak megszokta az ember, hogy tapsol egy koncert végén, de ez olyan rövid ideig tartott, hogy Rihanna már csöndben vonult le a színpadról, mintha csak délután négykor játszott volna egy, a feltörekvő zenekaroknak dedikált színpadon. 

Hakni

Amikor valaki egymillió dollárt kér egy fellépésért, akkor joggal lehet elvárni a szuper látványt, a remek setlistet és egy fantasztikus produkciót. Rihanna szarik az egészre, amíg kifizetik – összegezte a produkciót a player.hu.

(origo, player)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?