Angelina Jolie a "legjobb gonosz"

Los Angeles |

<p>Angelina Jolie kapta a &quot;legjobb gonosz&quot; díját a gyerekek által odaítélt Kids&#39; Choice Awards szombat esti gáláján a kaliforniai Inglewoodban.</p>

A hat gyermeket nevelő 39 éves színésznő, a Demóna című kalandfilm címszereplője olyan riválisokat utasított maga mögé, mint Cameron Diaz, Donald Sutherland és Meryl Streep.

Jolie két lányát, a 10 éves Zaharát és a 8 éves Shiloh-ot is elvitte a Nickelodeon gyermekcsatorna díjátadójára, amely első nyilvános szereplése volt azon keddi bejelentése óta, hogy a petefészekrák megelőzése céljából eltávolíttatta petefészkeit és petevezetékeit.

A gálán a színésznő arra bátorította ifjú rajongóit, hogy ne próbáljanak meg minden áron alkalmazkodni, merjenek mások lenni, olykor egy kicsit rosszalkodni is. "Másnak lenni jó, a különbözőségre legyünk büszkék!" - hangoztatta Jolie, aki elmondta, hogy gyerekként ő maga is kilógott a sorból. 

A gyerekcsatorna nézői legkedvesebb színészeiknek Emma Stone-t és Ben Stillert, legjobb akciósztárjuknak Liam Hemswortht és Jennifer Lawrence-t, legjobb férfi énekesüknek Nick Jonast, a gála házigazdáját, legjobb énekesnőjüknek pedig Selena Gomezt választották. A több mint húsz kategória díjazottjairól interneten szavaztak a gyerekek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?