Huncutka

A légy, a törölköző, a kutya, a tallér, a Messerschmitt KR200, 2. rész

Egy új barátság kezdete
Vasárnap

2021. május 4. 09:06

Vasárnap
Rozsár Máté felvétele

Történetünk ott folytatódik, hogy a légy, a törölköző, a kutya, a tallér és a Messerschmitt boldogan éltek az erdei házban.

Egy nap a Messerschmitt bement a faluba, hogy élelmet hozzon a társainak. Ám ekkor az egyik utcasarkon állt egy gyönyörű Porche 365 B Coupe, ráadásul nőnemű. Ekkor a Messerschmitt, a szép fiú szíve megdobbant, és beleszeretett a Porchéba. A kapcsolatteremtés kapóra jött, mivel a Messerschmitt észrevette, hogy a szépséges Porchénak nincs meg a slusszkulcsa, és nem tud elindulni.

A mi szemfüles Messerschmittünk megpillantotta a tolvaj férfit, ahogy ujján forgatja az indítókulcsot. Hirtelen melléhajtott, antennájával lekapta az ujjáról a kulcsot, és a tolvajt úgy fenékbe taszította, hogy az landolása közben megígérte, többé nem tesz ilyet.

Ekkora Messerschmitt a Porche mellé hajtott, illedelmesen átnyújtotta neki a kulcsot. A Porche nagyon megörült, megköszönte lovagjának a segítséget, és szóba elegyedtek. A Messerschmitt elmondta, hogy az erdőben lakik nagy egyetértésben társaival, s meghívta magukhoz a csodaszép Porchét, aki boldogan követte.

Közben kiállt a ház elé a légy, a törölköző és a tallér, s türelmetlenül várta a Messerschmittet, aki mikor meglátta őket, boldogan integetett nekik. A társak ekkor vették észre az őt követő csodaszép Porchét is.

Nagy örömükben a kerti asztalhoz ültek, nagy lakomát csaptak, és az egymásért dobogó két autószív bevallotta társaiknak, hogy közösen szeretnék folytatni életüket.

A kezdeti barátság házassággal végződött, még a falusi harangok is boldogan kongtak. Én is hallottam… legyetek csendben, lehet, hogy Ti is meghalljátok.

Rozsár Máté, 11 éves, Komárom

Támogassa a vasárnapot

Bizonytalan időkben is biztos pont a Vasárnap. Hogy a gazdasági nehézségek ellenére fennmaradhasson, fokozottan szüksége van az Olvasók támogatására. Fizessen elő egyszerűen, online, és ha teheti, ezen túlmenően is támogassa a Vasárnapot!

Kattintson ide, hogy a járvány közben és után is legyen minden kedden Vasárnap!

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Vladimír Lengvarský
Frissítve

Lengvarský: Egyelőre nem korlátozzák az utazásokat

Peter Kovařík

Kovařík: A határrezsimmel kapcsolatban a rendőrség minden eshetőségre felkészül

Johnson & Johnson

Hétfőtől lehet regisztrálni a Johnson & Johnson vakcinájára

Zuzana Čaputová

GALÉRIA: Ma ünnepli 48. születésnapját Zuzana Čaputová - nézzük a legemlékezetesebb pillanatait

si-cu

Csaknem 3 kilogrammnyi összetapadt szőrtől szabadítottak meg egy kóbor si-cut

Luxemburg

Továbbra is Luxemburg a leggazdagabb EU-tagország

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.