Újvárban, az új helyről

<p>Érsekújvárba hívtak a minap, az Irodalmi korzó rendezvényére, ahol a Vasárnap helyzetéről, a szerkesztőség új munkakörülményeiről kérdeztek az olvasók. Újvárban az a jó, hogy bármennyit jár oda az ember, újra és újra képes eltévedni, és nem csak sötétben.</p>

Mindenesetre a főtéri Castle Café keresésével nem telt el sok időnk, még az 1937-es, Szent Jobbot szállító Aranyvonat érkezésének 75. évfordulóját hirdető emléktábla előtt is sikerült eltölteni néhány értékes másodpercet. A kávézó hátsó traktusában pedig néhány órát.

 

A Vasárnap helyzetéről és terveiről Cs. Liszka Györgyi főszerkesztő és Veres István szerkesztő tájékoztatta az egybegyűlteket. Eljött néhány helyi illetőségű kolléga is, Száz Ildikó például, vagy Kis Péter reklámmenedzser, aki az utolsó pillanatban az est moderátorának szerepét is kénytelen volt magára vállalni. Részletesen beszéltünk a szerkesztőség új székhelyéről, ahol napi pittyentéseink az előző helyhez képest megsokszorozódtak. Pittyentünk a bejáratnál, a liftbe belépés előtt, az emeletre való megérkezéskor, nyomtatáskor és fénymásoláskor, nem is beszélve a garázsba vezető ajtókról. Bár garázsba azért kevesen járnak a szerkesztőség tagjai közül, és ez nem is lényeges. Elárultuk olvasóinknak, hogy az új, fehér-szürke, tölgyfa borítással teljessé tett színhármas varázsában kimondottan vidám munkaórákat töltünk. Minden probléma sokkal hamarabb megoldódik, minden anyag hamarabb elkészül. A kollégáktól áradó hangok és zörejek pedig újabb és újabb inspirációval szolgálnak a munkához. Meg a kilátás is majdnem körpanorámás.

Nem leszünk bulvárlap – nyugtattuk meg olvasóinkat –, még akkor sem, ha új lapcsaládunk néhány tagja ezt az irányt képviseli.

Hogy legközelebb hová hívnak, azt még nem tudjuk.

 

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?