Szalagavató: Vámbéry Ármin Gimnázium, Dunaszerdahely

Vasárnap

Szalagavatósok figyelem!

Cím: Szent István tér (Nám. sv. Štefana) 1190/4, 929 36 Dunaszerdahely

Igazgató: Ing. Mgr. Valkai Anett

Telefonszám: 031-591-29-00, weboldal: www.vagdsz.edupage.org, e-mail: vamberygimnazium@gmail.com

Alapítás éve: 1951 (1938)

Tagozatok: négyosztályos gimnázium és nyolcosztályos gimnázium


Miért jó vámbérysnek lenni?

A IV. A gondolatai:

... mert egy összetartó közösség részei lehetünk 4 évig. A tanárok folyamatosan keresik számunkra a legmegfelelőbb pedagógiai módszereket. Az iskola lehetőséget biztosít külföldi tanulmányutakra, amelyek által az itt tanuló diákok szélesíthetik a látókörüket, és új embereket, kultúrákat ismerhetnek meg. A tanulás mellett zajlik a diákélet is iskolánkban: csapatépítő programok, a GIMIT-FUT futóverseny, diákbál színesítik a gimisek életét. A tanulók kiveszik a részüket az iskola életének szervezéséből is. A környezet tiszta, derűs, inspiráló. A diákok ambíciói itt kiteljesednek, különböző versenyeken mérik össze tudásukat, országos szinten is. Aki szeretne diákként életre szóló élményeket gyűjteni, szeretettel várjuk a Vámbérybe.

Vasárnap

A IV. B gondolatai:

2019-ben kezdtük tanulmányainkat a Vámbéry Ármin Gimnázium falai között. Azóta, ahogy beléptünk az iskola kapuján, egy barátságos és biztonságos környezetben nevelkedünk, és minőségi oktatásban részesülünk. Tanáraink is azon vannak, hogy minden tudást elsajátítsunk, és hogy sikeres érettségi vizsgát tegyünk. Támogatnak a továbbtanulással kapcsolatban, és fordulhatunk hozzájuk különböző jellegű problémáinkkal. Az igazgatónő jóváhagyásával diákéletünk is virágzik: csapatépítő napoktól kezdve tanulmányi kirándulásokon át sokféle programban van lehetőségünk részt venni. Ám a kellemes légkörben szigorú oktatás is folyik, ezáltal nagyobb eséllyel kerülhetünk be színvonalas egyetemekre.

Vasárnap
Vasárnap
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?