Szalagavató: Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium, Pozsony

Vasárnap

Szalagavatósok figyelem!

Az iskola címe: Dunajská (Duna utca) 13, 814 84 Bratislava

Az alapítás éve: 1950

Telefonszám: 02/52 964 315

Honlap: www.mtag.sk

e-mail: info@mtag.sk

Iskolaigazgató: Morvay Katalin

Igazgatóhelyettesek: Iró Erzsébet, Kulcsár Mónika

Diákélet: Diákparlament – aktív tevékenységet folytat – szakmai napok, diáknap, diákbál, jótékonysági gyűjtések, nemzetközi projektek (Erasmus+, E-Twinning, Town Twinning, ELOS, ESFALP), tehetséggondozás, önkéntesség (Mentor program, DoFE), Krókusz Projekt, az Európai Parlament Nagyköveti iskolája, Boldogság Iskola, A Semmelweiss Egyetem gyakorlóiskolája

Vasárnap

A Duna utcai iskola olyan iskola, ahol: mindenki jól érzi magát egy kellemes, esztétikus környezetben; a gyermek személyiségének fejlesztése elsőrendű feladat; tehetséggondozás folyik; kialakul egy modern európai iskola; ápoljuk és tiszteljük hagyományainkat, anyanyelvi kultúránkat; számos nemzetközi projektet valósítunk meg; a diák megtanulja az önálló alkotómunkát, a problémamegoldást, megtanul a modern eszköztárral bánni, és anyanyelve, valamint az államnyelv tökéletes ismerete mellett elsajátít még két idegen nyelvet is.

IV. B (balról jobbra): Gunár Frederika, Básti Dániel, Rákász Orsolya, Ruman Máté, Lajos Sára Andrea, Végh Ádám, Básti Angelika (osztályfőnök), Pőcz Anna, Szitás Róbert, Pőcz Sára, Bab Dávid, Čutka Lea, Győri Laura, Márton Lili
Vasárnap
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?